Ergonomie | Ergo Coach

Ergo Coach

Ergo coach

‘Wordt geen Emma!’, is mijn motto als het aankomt op ergonomie. Emma is een wassen beeld wat laat zien hoe de kantoormedewerker van de toekomst er uit kan komen te zien. Het onderzoek van Wiliam Higham brengt goed in beeld hoe belangrijk ergonomie op de werkvloer is. Emma is dan wel een kantoormedewerker, maar de regels gelden voor alle soorten werkende mensen. Of je nou werkt in een studio, op de hijskraan of in de supermarkt, ergonomie speelt in elke baan een belangrijke rol. Steeds meer medewerkers krijgen te maken met klachten tijdens het werk, dus tijd om actie te ondernemen. Als Ergo coach ben ik voor uw bedrijf het aanspreekpunt voor werknemers die klachten ervaren op de werkplek, draag ik bij aan het opstellen van een verbeterplan en geef ik waar nodig trainingen en voorlichting. Op deze manier zullen uw werknemers vitaal kunnen blijven werken en voorkomen we Emma’s!  

Tarief

Standaard Ergo Coach voor uw bedrijf                                 €110,- per uur (excl. BTW)

Ergo Coach

Ergo Coach

‘Wordt geen Emma!’, is mijn motto als het aankomt op ergonomie. Emma is een wassen beeld wat laat zien hoe de kantoormedewerker van de toekomst er uit kan komen te zien. Het onderzoek van Wiliam Higham brengt goed in beeld hoe belangrijk ergonomie op de werkvloer is. Emma is dan wel een kantoormedewerker, maar de regels gelden voor alle soorten werkende mensen. Of je nou werkt in een studio, op de hijskraan of in de supermarkt, ergonomie speelt in elke baan een belangrijke rol. Steeds meer medewerkers krijgen te maken met klachten tijdens het werk, dus tijd om actie te ondernemen. Als Ergo Coach ben ik voor uw bedrijf het aanspreekpunt voor werknemers die klachten ervaren op de werkplek, draag ik bij aan het opstellen van een verbeterplan en geef ik waar nodig trainingen en voorlichting. Op deze manier zullen uw werknemers vitaal kunnen blijven werken en voorkomen we Emma’s!  

Tarief

Standaard Ergo Coach voor uw bedrijf      €110,- per uur (excl. BTW)

Waarom Sjoukema?

1. Geen branche beperking

Of je nu muzikant, kunstenaar, timmerman of marketeer bent, alle beroepen zijn welkom bij mij. Per beroep zoom ik in op de knelpunten en geef ik passende oplossingen. 

2. Uitgebreide kennis van ziektbeelden

Door mijn achtergrond als handtherapeut en ergotherapeut beschik ik over uitgebreide kennis van ziektebeelden. 

3. Kijkt verder dan standaard adviezen

Elk beroep is anders en vraagt om andere oplossingen. Ik kijk verder dan de standaard kantooroplossingen en biedt maatwerk voor elke branche.  

4. Expert bij handklachten op de werkvloer

Ik ben de anatomie en fysiologie van het hand/pols eigen en kan hierdoor nog gerichter te werk gaan bij handklachten op de werkvloer.  

5. Duizendpoot

Één specialist, drie specialismen. Dat is wat je krijgt bij Sjoukema Re-integratie & Ergonomie. Door mijn kennis van deze drie expertises ben ik multi-inzetbaar op de weg naar duurzame inzetbaarheid.

Ergo Coach aanvragen? Vul het contactformulier in!

Maakt werk van werk