Re-integratie Traject 2e Spoor

Re-integratie Traject 2e Spoor

De brief van het UWV ligt op de deurmat, wellicht is de arbeidsdeskundige al geweest. Je weet hoe laat het is, het is tijd voor de eerstejaarsevaluatie. Wanneer je in Nederland langdurig uitvalt op werk val je onder de Wet Verbetering Poortwachter. Deze wet duurt twee jaar en geeft richting aan de re-integratie. Er wordt verwacht dat zowel werkgever als werknemer er alles aan doen om de re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Binnen deze wet bevinden zich twee sporen, het zogenaamde spoor 1 en spoor 2. 

Een re-integratie traject 2e spoor wordt ingezet, wanneer duidelijk wordt dat re-integreren in de eigen functie binnen de organisatie niet meer mogelijk is. Soms is dit al snel duidelijk, maar vaak heeft het meer tijd nodig. Een re-integratie traject 1e spoor kan komen door aanhoudende klachten, maar ook omdat de functie is opgeheven. In beide gevallen staat hetzelfde te wachten: de zoektocht naar een nieuwe baan. Maar wat is haalbaar? Wat kan ik aan? Neemt een werkgever mij wel aan? Dit zijn vragen die je jezelf mogelijk begint af te vragen. Als re-integratie coach 2e spoor begeleid ik je binnen de kaders van de wet verbetering poortwachter naar duurzame inzetbaarheid. Samen brengen we je capaciteiten in beeld en gaan we op zoek naar passend werk. Sollicitatiebegeleiding, jobhunting, persoonlijke ontwikkeling en zo nodig de WIA-aanvraag zijn onderwerpen die in een 2e spoortraject aan bod komen. Kortom, als re-integratie traject 2e spoor bied ik begeleiding, ondersteuning en ontzorg ik in de weg naar passend werk. Benieuwd of het klikt? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactformulier!  

Tarief

Re-integratie traject 2e spoor op maat                                          €  Op aanvraag

Ergo Coach

Re-integratie Traject 2e Spoor

De brief van het UWV ligt op de deurmat, wellicht is de arbeidsdeskundige al geweest. Je weet hoe laat het is, het is tijd voor de eerstejaarsevaluatie. Wanneer je in Nederland langdurig uitvalt op werk val je onder de Wet Verbetering Poortwachter. Deze wet duurt twee jaar en geeft richting aan de re-integratie. Er wordt verwacht dat zowel werkgever als werknemer er alles aan doen om de re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Binnen deze wet bevinden zich twee sporen, het zogenaamde spoor 1 en spoor 2. Een spoor 2 traject wordt ingezet, wanneer duidelijk wordt dat re-integreren in de eigen functie binnen de organisatie niet meer mogelijk is. Bij de een is dit al snel duidelijk, bij de ander heeft dit meer tijd nodig. Dit kan komen door aanhoudende klachten, maar ook omdat de functie simpelweg niet meer bestaat. In beide gevallen staat je hetzelfde te wachten, de zoektocht naar een nieuwe baan begint. Maar wat is haalbaar? Wat kan ik aan? Neemt een werkgever mij wel aan? Dit zijn vragen die je jezelf mogelijk begint af te vragen. Als re-integratie coach 2e spoor begeleid ik je binnen de kaders van de wet verbetering poortwachter naar duurzame inzetbaarheid. Samen brengen we je capaciteiten in beeld en gaan we op zoek naar passend werk.

Sollicitatiebegeleiding, jobhunting, persoonlijke ontwikkeling en zo nodig de WIA-aanvraag zijn onderwerpen die in een 2e spoortraject aan bod komen. Kortom, als re-integratie coach 2e spoor bied ik begeleiding, ondersteuning en ontzorg ik in de weg naar passend werk. Benieuwd of het klikt? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactformulier! 

Tarief

Re-integratie traject 2e spoor op maat                           €  Op aanvraag

Wat Mensen Over Mij Zeggen

'Ze is creatief en blijft steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden, mijn handicap is niet te herstellen maar met haar hulp kan ik veel zelfstandig.'
Qualiview klantwaardering

Waarom Sjoukema Re-integratie?

1. Uitgebreide kennis van ziektebeelden

Door mijn achtergrond als handtherapeut en ergotherapeut beschik ik over uitgebreide kennis van ziektebeelden. 

2. Kijkt naar wat wél kan

Mijn motivatie is om te kijken naar wat er wél kan in plaats van wat niet. Samen zoeken naar oplossingen in plaats van beren op de weg zien.  

3. Re-integratie met een lach en een traan

Ik coach met een lach en een traan. Mijn streven is een stimulerende, maar luchtige coachsfeer met een confrontatie daar waar nodig.  

4. Duizendpoot naar duurzame inzetbaarheid

Één specialist, drie specialismen. Dat is wat je krijgt bij Sjoukema Re-integratie & Ergonomie. Door mijn kennis van deze drie expertises ben ik multi-inzetbaar op de weg naar duurzame inzetbaarheid.

Kennis maken? Vul het contactformulier in!

Maakt werk van werk